Ring oss !
Pages
Opening Times
Man 13:00 — 18:00
Tir — Søn 13:00 — 22:00
Find us here
Ring oss !
 

Nr 18. Tør du prøve...?

Szechuen er et distrikt i Kina som er kjent for sterk mat. Man bruker spesielt mye cillipepper og bønnepasta. Man finner også et helt spekter av andre smaker som for eksempel vin-eddik, hvitløk, ingefær og cherry. Szechuen retter har blitt stadig mere populære i europa. Årsaken er enkel,stadig flere europeere har blitt glad i sterk mat.

På vår restaurant graderer vi Szechuen rettene slik: Sterk, mellomsterk og veldig sterk. Veldig sterk er kjempesterk og er forbeholdt de som er vant til å spise sterk mat. I tillegg kreves det en god del selvtillit og tapperhet! Den mellomsterke varianten er sterkere enn den gjennomsnittlige nordmann kan tåle. På den sterke varianten kjenner man likevel godt at maten er krydret.

Vennligst si ifra om hvilken sterkhetsgrad du ønsker når du bestiller en av våre Szechuen retter.

Szechuen Retter

18. STRIMLET BIFF A LA SZECHUEN

Allergener: hvete og soyabønner

Kr 145,-
21. LAMMEFILET A LA SZECHUEN

Allergener: hvete og soyabønner

Kr 180,-
24. SVINEFILET A LA SZECHUEN

Allergener: hvete og soyabønner

Kr 120,-
31. KYLLING A LA SZECHUEN

Allergener: hvete og soyabønner

Kr 125,-
43. AND A LA SZECHUEN

Allergener: hvete og soyabønner

Kr 170,-
51. KONGEREKER A LA SZECHUEN Kr. 155,

Allergener: skalldyr, hvete og soyabønner

Kr 155,-
48. SZECHUEN KAM KON POT

Denne retten serveres i en ildfast form. Under lokket vil du finne scampi, lam, kylling og biff.

Allergener: skalldyr, hvete og soyabønner

Kr 175,-